Trajectbegeleiding:

Hypotheken, verzekeringen, pensioenen en lijfrenten. Al die zaken dienen heroverwogen te worden tijdens een echtscheiding. Wij begeleiden u hierbij.

Verschillende mogelijke oplossingen:

Als advocaten zien wij vaak hoe mensen worstelen met bestaande hypotheken, met het afsluiten van nieuwe hypotheken, met het kopen van nieuwe woningen (al dan niet met een nieuwe partner) met het afsluiten van verzekeringen die nodig zijn enz. enz. enz.

Uiteraard sluiten wij geen nieuwe verzekeringen voor u. Wij begeleiden u wel bij het aanzoeken van deskundige personen die u hierbij kunnen helpen. Zo nodig verwijzen wij u door naar partners die u kunt inschakelen en waar wij goede ervaringen mee hebben. U gaat immers langdurige verplichtingen aan.

U dient keuzes te maken waarvan u de gevolgen gedurende lange tijd met u mee zult dragen. Alleen door hierin de goede afwegingen te maken kunt u een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken, gebaseerd op de thans bekende uitgangspunten.

Wij begeleiden u graag hierbij en zorgen er daarmee voor dat u uw leven weer kunt oppakken.

Doelgroep:

Van oudsher is onze belangrijkste doelgroep afkomstig uit de omgeving van Venray, Boxmeer - Bergen, Horst aan de Maas en Sevenum. Desondanks werken wij ook vaak voor cliënten buiten deze regio.

Contact opnemen?