Advocaten Julicher & Meijer Advocaten

Onze advocaten zijn bevlogen en doelgericht. Samen met onze cliënten zoeken wij oplossingen waarbij het belang van de cliënt voorop staat.

Op het gebied van het Personen- en Familierecht en dan met name op het gebied van de echtscheiding, wijziging alimentatie, omgangsregeling, gezag is Mr. R.H.A. (Rob) Julicher uw aanspreekpartner. Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

Van ons kunt u verwachten dat u een helder beeld krijgt van uw probleem en de mogelijkheden zowel in als buiten een procedure.

Procederen is daarbij geen doel maar een middel. Indien mogelijk wordt geprobeerd buiten een procedure om het gewenste resultaat te bereiken. Dit geldt speciaal ook voor de echtscheidingen waarin altijd geprobeerd wordt om in onderling overleg de onderwerpen in de echtscheiding te regelen. Bijvoorbeeld de echtscheiding zelf, het gezag en de omgangsregeling alsmede de alimentatie en verdeling van het vermogen. Op deze manier kan (zelfs in het geval twee advocaten optreden, een echtscheiding toch snel en succesvol verlopen. Lukt het niet om gemeenschappelijk en in onderling overleg de echtscheiding te regelen dan worden procedures niet geschuwd om te proberen toch succesvol te zijn.

Heeft u derhalve vragen of wilt u een indicatie van de haalbaarheid, neem dan vrijblijvend contact met ons kantoor op per telefoon: +31 478 52 10 70. Wij staan u graag te woord en helpen u.

Wie wij zijn

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher; Personen- en familierecht

Mr. Rob Julicher is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak.
Hij is geïnteresseerd in zijn cliënten, goed in het analyseren van de problemen die hem voorgelegd worden en in het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen. Sinds 1994 is hij werkzaam in de advocatuur en heeft in die tijd een algemene rechtspraktijk uitgeoefend [...]

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist Arbeidsrecht

Mr. Jeroen Meijer is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur. Jeroen heeft in het verleden gedurende een jaar als arbeidsrechtjurist gewerkt bij een rechtsbijstandverzekeraar. Binnen Julicher & Meijer is Jeroen werkzaam in de algemene- en ondernemingsgerichte rechtspraktijk waarbij zijn specialisme ligt op het gebied van het arbeidsrecht. Onlangs heeft Jeroen een opleiding gevolgd op het gebied van [...]

Erkenningen:

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties en specialistenverenigingen zoals:
  • High trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR)
  • Vereeniging Handelsrecht

Ons Kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070.U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Nu wij als High Trust kantoor werken, kunnen wij toevoegingen binnen zeer korte [...]